Tečaji, Delavnice in Degustacije

Vodena delavnica in degustacija jamonov in pršutov

Pridružite se ekskluzivnemu dogodku, kjer boste imeli priložnost neposredno spoznati in izbrati svoje najljubše pršute in jamone. Ne izbirajte več na slepo - pri nas lahko poskusite različne vrste najboljših pršutov ter odkrijete svoj popoln okus. 

Doživite edinstveno vodenje degustacije najboljših pršutov in jamonov ter uživajte v izbranih vinih v majhni skupini do 20 oseb. Prepustite se svetu nepozabnih okusov pršutov. Prijavite se danes in odkrijte svoje najljubše arome!

To edinstveno doživetje vključuje: 

  • Ekskluzivno priložnost za degustacijo svetovno znanih jamonov - španskih pršutov. 
  • Vodena degustacija, ki razkriva zgodovino in skrivnosti najboljših pršutov in jamonov. 
  • Degustacija v trajanju ene ure in pol z izbranimi vini, v majhni skupini do 20 oseb.
  • Trajanje dogodka: 1,5 h.

Cena: 40 EUR z DDV na osebo.

Rezervirajte svojo izkušnjo

Podarite darilni bonTečaj rezanja pršuta

Osnovni tečaj rezanja in degustacija španskih Jamonov z vinsko spremljavo za skupino do 12 udeležencev po programu Master Class.

Tečaj rezanja pršutov vključuje tako teoretični kot praktični del. V teoretičnem delu se bomo osredotočili na spoznavanje mediteranskih pršutov z zaščiteno geografsko označbo, prepoznavanje znakov kakovostnega pršuta, izbiro ustrezne opreme in pripravo za rezanje ter skrb za higieno in varnost pri delu. 


V praktičnem delu se bomo naučili čiščenja pršuta, postavitve na stojalo in priprave za rezanje, ključnih faz rezanja, predstavitve in postrežbe ter pravilnega okušanja pršuta ob spremljavi treh različnih sort vina Cabernet Franc. Na koncu bomo spregovorili o shranjevanju pršuta in zaključili tečaj.


Trajanje od 18.00 do 21.00 ure.


Cena: 120 EUR z DDV na osebo.


Rezervirajte svojo izkušnjo

Podarite darilni bon